Hvordan kan jeg kontakte Akutbolig.dk?

Inden du kontakter os, så læs nedenstående

Akutbolig.dk står ikke for udlejningen af de annoncerede lejeboliger, men agerer udelukkende som en søgemaskine for ledige lejeboliger. Er du interesseret i- og/eller har uddybende spørgsmål til en lejebolig på Akutbolig.dk, skal du tage kontakt til udlejer via de kontaktoplysninger, der fremgår af boligannoncen.

Hvis du oplever problemer med Akutbolig.dk, har spørgsmål som ikke vedrører en bestemt lejebolig, eller af anden årsag ønsker at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at henvende dig via e-mail på kontakt@akutbolig.dk. Vi svarer inden for fem dage, men ofte inden for 1 til 2 dage. Inden du kontakter os, vil vi dog opfordre dig til at læse vores FAQ med ofte stillede spørgsmål. Vi kan ikke være behjælpelige med spørgsmål eller problemer ved personligt fremmøde, og du skal derfor kontakte os på mail, hvis du har brug for hjælp.

Bemærk at afmelding kun kan ske skriftligt eller du kan afmelde abonnement via profilside: https://www.akutbolig.dk/profil/boligsoegerlisten. Hvis du vil opsige skriftligt skal du blot sende en email til: kontakt@akutbolig.dk med dit bruger-ID nr. eller den email-adresse du er oprettet med.

Akutbolig.dk ApS
Niels Bohrs Vej 61
DK-8660 Skanderborg
CVR-nr: 35404686
E-mail: kontakt@akutbolig.dk